0172-476834

image

Activiteiten/excursies

Naast alle praktische zaken organiseert de reisleiding te gekke excursies en activiteiten die garant staan voor een super geslaagde vakantie. Heb je zin om mee te doen, helemaal goed. Heb je geen zin, geen probleem, want het is tenslotte jouw vakantie. Geen verplichtingen dus, behalve dat je het naar je zin hebt! Op de bestemmingspagina’s vind je alle informatie over de excursies en activiteiten, zoals ze afgelopen zomer zijn uitgevoerd. Ook de richtprijzen zijn hierbij vermeld. Door omstandigheden kunnen de nieuwe excursies, activiteiten en prijzen per bestemming iets afwijken van de beschreven programma’s. Alle ter plaatse te boeken excursies en activiteiten zijn onder voorbehoud en gaan uitsluitend door bij voldoende deelname.

Bij enkele Labyrinth vakanties zitten er activiteiten in de reissom inbegrepen en daarnaast zijn er veel reizen waarbij je vooraf een voordeelpakket kunt bijboeken. De omschreven programma’s zijn standaard programma’s. De volgorde van de activiteiten wordt ter plaatse door de reisleiding bepaald en wordt o.a. beïnvloed door logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokale regels en de samenstelling van de groep. Uiteraard komen alle omschreven activiteiten in het programma voor. Mocht een onderdeel door omstandigheden niet doorgaan, dan biedt Labyrinth Outdoor & Travel je uiteraard een gelijkwaardig alternatief. Ook wordt het programma zo samengesteld dat je nog extra activiteiten, die niet in het pakket zitten, kunt bijboeken.

Onze activiteiten zijn in principe voor ieder gezond mens te doen. Wedstrijden zijn op fysieke onderdelen als mountainbiken en klimmen niet toegestaan, dus of je nu een goede of wat minder goede conditie hebt doet er niet zoveel toe. En je zult zien dat ieder zo zijn (wellicht onverwachte) prestatie zal verrichten. Maar.. Ben je 2.10 meter lang, dan kan het zijn dat je niet in een normale kano past. Of heb je een grote maat, dan past een standaard klimgordel niet. Labyrinth heeft van alle sport- en veiligheidsmaterialen ook de grootst en kleinst gemaakte maten en modellen in gebruik, maar als dat niet past, dan kan het zo zijn dat je dat onderdeel helaas even over moet slaan. Om deel te kunnen nemen aan onze (outdoor-)activiteiten willen we graag wat meer van je weten. Daarom vragen we je een klein formuliertje in te vullen, zodat we weten wie je bent en ook wat er eventueel in de gaten gehouden moet worden. Labyrinth zal je nooit de toegang tot de activiteiten ontzeggen omdat je iets mankeert, enkel en alleen als we denken dat het te gevaarlijk is. Dus vertel ons gewoon als je bijvoorbeeld epilepsie hebt, want dan ga je gewoon lekker mee op pad en houden we je alleen wat beter in de gaten.

Deelname aan excursies en/of activiteiten gebeurt altijd op eigen risico van de deelnemer(s). Labyrinth, noch de met haar samenwerkende partners, kunnen enige verantwoordelijkheid aanvaarden, wanneer aan deze activiteiten wordt deelgenomen.