0172-476834

image image image image

REISINFO EN SERVICE

Je, jij, jouw, u of uw?

Labyrinth organiseert vakanties met een ongedwongen sfeer voor ongedwongen deelnemers. En zo is er bij de maak van onze websites, brochures en aanbiedingen gekozen voor een ongedwongen benadering. Dus u bent jij. En zo dus ook tijdens het overwinnen van een wildwaterrivier tijdens het raften met onze instructeurs. Kunt u even doorpeddelen!? ...klinkt dan namelijk niet erg ongedwongen.

Reisinformatie

Op deze pagina's vind je uitleg over alles met betrekking tot de voorbereiding van de vakantie, over hoe je kunt boeken en wat er daarna gebeurt, wanneer je je reisbescheiden krijgt en nog veel meer. Mochten je vragen toch nog onbeantwoord zijn, dan kun je die het beste direct via het contactformulier aan ons stellen. Je krijgt dan vrijwel altijd binnen 24 uur een antwoord.

Reisinformatie downloads

Om te zorgen voor dat je na het boeken de meest actuele reisinformatie in bezit hebt bieden we deze informatie niet meer als drukwerk aan maar als downloadbaar PDF bestand. Dit is makkelijk op de computer op te slaan en uit te draaien. De documentatie is slecht een klein bestand dat een tiental pagina's beslaat.

Reisinformatie Familie (pdf)

Reisinformatie 1-ouder vakanties (pdf)

Busopstapplaatsen Spanje, Toscane, Kroatië (pdf)

Torbole busopstapplaatsen Interbus (pdf)

Vieux Boucau en Mimizan busopstapplaatsen Surflife (pdf)

Reisinfo actieve vakanties (pdf)

 

Acrobat Reader
Nog geen Acrobat Reader? Klik dan hiernaast op het logo om gratis het programma te downloaden.