0172-476834

image
boek nu v
Reis omschrijving Reis details Activiteiten Boeken

Frankrijk familievakantie campingplek
St. Crépin Franse Alpen 2018

Saint Crepin ligt in een prachtige, ruige, bergachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, specatulaire buitensporten kunt doen en leuke Franse stadjes kunt bezoeken. In de nabije omgeving vind je diverse colls die in de Tour de France worden beklommen en het grootste stuwmeer van Europa, het Lac du Serre Poncon. 

Onze reisleiding organiseert heel veel te gekke outdooractiviteiten zoals canyoning, klimmen, klettersteigen, kajakken en raften. De reisleiding stelt een programma op per week. Voor de jongste kinderen worden er ook activiteiten op en rondom de camping georganiseerd. Ter plaatse kun je je opgeven voor de activiteiten waar jullie aan deel willen nemen. Wil je voordelig een aantal activiteiten doen? Boek dan vooraf het voordeelpakket. De kinderen zullen zich geen moment vervelen want naast de vele activiteiten biedt de camping ook een mooi zwembad. Wat is er nu leuker dan samen met de kinderen deze te gekke activiteiten te ondernemen? Een gezellige, actieve vakantie met uw kinderen! Uiteraard kunt u ook lekker een boek pakken of bijkomen bij het meer, het is tenslotte uw vakantie!

Land : Frankrijk
Streek : Hautes Alpes
Plaats : Saint Crépin
Vanaf Utrecht : 1145 km
Valuta : EuroCamping de I'lle

Omgeving: Camping de I'lle is een familiecamping, gelegen te midden van de Nationale parken ‘des Ecrins’ en ‘National du Qeuyras’.

Ligging: Rustige, schaduwrijke camping met veel bomen direct aan de rivier de Durance. Het dichtstbijgelegen dorp is Saint Crepin. Guillestre ligt op 6 kilometer, hier vind je gezellige restaurantjes, veel terrasjes en smalle winkelstraatjes. Ook zijn er diverse mega-supers aan de rand van het dorp.

Faciliteiten: Receptie, goede en nette sanitaire voorzieningen met gratis warme douches, wasmachines, restaurant met pizzeria en bar, jeu de boules baan, volleybalveld, tennisbaan, kampvuur faciliteit, Wifi en zwembad met peuterbadje en douches (voor heren is een strakke zwembroek verplicht in het zwembad).

Campingplek:
 Op de camping zijn ruime campingplekken aanwezig, stroom kan bijgeboekt worden. Er is een grote gezellige tent met banken, tafels en stoelen waar we bij elkaar kunnen zitten en om bijvoorbeeld 's avonds lekker een fles open te trekken en de ervaringen van de dag uit te wisselen.

Verzorging: Het verblijf is op basis van logies.

Aankomst- en vertrekdag: zaterdag.

Bijzonderheden: We horen graag of jullie met een tent of een caravan komen zodat we hier, bij de indeling van de plaatsen, rekening mee kunnen houden.Je kunt ter plaatse bij onze reisleiding o.a. de volgende activiteiten boeken:

Canyoning: met een wetsuit aan volgen we de loop van een klein riviertje door een smalle kloof, soms moet je abseilen, dan weer glijden of springen, vanaf € 45,-
Raften: met zo'n 6 personen in een grote rubberboot proberen we de stroomversnellingen te bedwingen, vanaf € 38,-
Hydrospeed: op een kleine surfplank en met flippers aan gaan we de snelstromende rivier op, vanaf € 40,-
Via Ferrata: een klettersteigtocht langs ijzeren kabels, vanaf € 39,-
Klimmen / abseilen: klimmen en klauteren naar boven en abseilend weer naar beneden, vanaf € 35,-
Ducky raften: we gaan de snelstromende rivier op met een kleine rubberboot voor 1 of 2 personen, € 38,-
Bergwandelen: we lopen een route mete prachtige vergezichten, € 19,-
Bivak: na een flinke wandeling slaan we ons kamp op voor de nacht en steken het kampvuur aan waar we ons avondeten bereiden, € 19,-
Welkomst BBQ: samen barbecueën om kennis te maken met ons en je medevakantiegangers € 15,- per volwassene, kinderen € 10,-

De genoemde prijzen dienen ter indicatie. Het is mogelijk dat activiteiten wegens onvoldoende aanmeldingen niet door gaan.

Indien je in St. Cépin gaat meedoen met de activiteiten dan dien je in het bezit te zijn van een reisverzekering die bijzonderde en avontuurlijke vakanties verzekerd met een ruime dekking. Informeer bij jouw reisverzekering of dit gedekt is. Het is ook mogelijk om een reisverzekering met deze dekking (bij ons comfortdekking genaamd) via ons af te sluiten voor € 2,- p.p.p.d. en éénmalig € 5,95 poliskosten. Tevens raden we je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.Boeken

G = Gegarandeerd vertrek

Klik op de knop met prijs om verder met de boeking te gaan.

Aantal Accommodatie 14-07 21-07 28-07 04-08 11-08 18-08
8 dagen 2-4 pers Campingplek voor eigen tent/caravan € 229 € 229 € 229 € 229 € 229 € 229
15 dagen 2-4 pers Campingplek voor eigen tent/caravan € 449 € 449 € 449 € 449 € 449 € 0
Inclusief:

Campingkosten
Campingplek
Welkomstmeeting
Reisinformatie
Nederlands sprekende reisleiding
Nederlands sprekend activiteitenteam
Exclusief:

Voor overige kosten: zie ter plaatse
Vervoer naar bestemming v.v.
Maaltijden en dranken
Optionele activiteiten en excursies
Reserveringskosten € 31,50
Verzekeringen
Toeslagen/bij te boeken opties:

Eigen bijzettentje plaatsen voor 1 week - € 35
Eigen bijzettentje plaatsen voor 2 weken - € 70
Stroom verblijf 1 week - € 31.5
Stroom verblijf 2 weken - € 63


Ter plaatse:

Milieuheffing p.p.p.n. (verplicht) - € 1.25
Toeristenbelasting en campingpas p.p.p.n. (verplicht) - € 2
Optionele activiteiten en excursies - € 0
boek nu v